СПІВРОБІТНИЦТВО З FATF ЯК ФАКТОР ФОРМУВАННЯ В УКРАЇНІ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ МОДЕЛІ ФІНАНСОВОЇ СИСТЕМИ

Т. Волковинська

Анотація


У статті йдеться про співробітництво України з FATFяк одну з інституційних складових механізму управління детінізацією економіки, як фактор вдосконалення організаційної системи протидії легалізації (відмиванню) доходів, отриманих злочинним шляхом, запоруку формування в Україні європейської моделі фінансової системи.


Повний текст:

PDF

Посилання


Гуржій С. Г., Копиленко О. Л., Янушевич Я. В. Боротьба з відмиванням коштів: правовий, організаційний та практичний аспект - К.: Парлам. вид-во, 2005. - 216 с.

Ніколаюк С. І., Никифорчук Д. Й., Семчук А. Г. Протидія злочинам, що пов ’язані з легалізацією доходів, одержаних злочинним шляхом. -К.: КНТ, 2006. - 376 с.

Барановський О. І. Відмивання грошей: сутність та шляхи запобігання. Харків: Форт, 2003. - 472 с.

Сорок рекомендацій Групи з розробки фінансових заходів боротьби з відмиванням грошей (FATF) // http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main. cgi

Закон України «Про запобігання та протидію легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом» //http://zakon.rada.gov.ua.

Рымачук А. И., Капустин В. В., Синянский С.А. Отмывание грязных денег. - К., 2003.

Сегментний аналіз подання суб’єктами первинного фінансового моніторингу... //www.sdfm.gov.ua/articles.php?cat_id=83〈=uk

Звіт про роботу Держфінмоніторингу України щодо реалізації державної політики у сфері протидії відмиванню доходів, одержаних злочинним шляхом, і фінансуванню тероризму за 9 місяців 2006 р. // http://www. sdfm.gov. ua/articles.php?cat_id=128〈=uk


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.