АНАЛІЗ МЕТОДІВ ОЦІНКИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА

В. Пастущин

Анотація


Розглянуто методики оцінки конкурентоспроможності продукції підприємств. Проаналізовано їх позитивні та неґативні аспекти, визначено умови застосування в практичній діяльності.

 

In the articles considered existent methods of estimation of competitiveness of products of enterprises. Their positive and negative moments are analysed, certainly terms of application in practical activity.


Повний текст:

PDF

Посилання


Голомша Н. Оцінка конкурентоспроможності вітчизняної аграрної продукції. Наукові записки Тернопільського національного педагогічного університету: Серія: Економіка. - 2006. - № 20. - С. 194197.

Кобиляцький Л. С. Управління конкурентоспроможністю: Навч. посіб. - К.: Зовнішня торгівля, 2003. - 304 с.

Магомедов Ш. Ш. Конкурентоспособность товаров: Учебное пособие. - М.: - Дашков и Ко, 2003. - 294 с.

Рябкина И. В. Конкурентоспособность как фактор экономической безопасности (?) предприятия // http://masters. donttu.edu. ua/2004/fem/ryabkina/diss/index/htn#8

Фатхутдинов Р. А. Конкурентоспособность: экономика, стратегия, управление. - М.: ИНФРА-М, 2000. - 368 с.

Чепурной И. П. Конкурентоспостобность продовольственнных товаров: Учебное пособие. - М.: Дашков и К°, 2005. - 120 с.

Чубинський А. Н., Рокитова А. С. Расчетная методика оценки конкурентоспособности продукции // Маркетинг и маркетингове исследования. - 2002. - № 4. - С. 19-27.

Чумаченко Б., Лавров К. Стратегическое управление научнотехнологическим развитием // Проблемы теории и практики управления. - 2000. - № 2. - С. 58-62.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.