ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ПІДВИЩЕННЯ ЕКОНОМІЧНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА

Н. Навольська, О. Процько

Анотація


Визначено основні проблеми, що неґативно впливають на діяльність хлібопекарських підприємств. Розроблено основні напрями підвищення економічної ефективності їх діяльності за ринкових умов господарювання.

 

Basic problems which negatively affect activity of bakery enterprises and basic directions of rise of economic efficiency of their activity are developed at the market conditions of menages are definite.


Повний текст:

PDF

Посилання


Белік В. Стан і проблеми хлібопекарської промисловості України // Техніка АПК. - 2004. - № 4-5. - С. 11-13.

Васильченко О., Мокрова Т. Про хліб та проблеми його виробництва //Хранение и переработка зерна. - 2001. - № 6.

Іващук О. Т., Кулаічев О. П. Методи економетричного аналізу даних у системі STADIA: Навч. посіб. - Тернопіль: ТАНГ, 2001. - 151 с.

Теорія економічного аналізу: Підручник / В. М. Серединська, О. М. За-городна, Р. В. Федорович. - Т.: Укрмедкнига, 2002. - 319 с.

Швець И. Б., Приймачук И. И. Экономические критерии оценки стоимости материальных ресурсов в стадии производственных запасов // Сб. науч. трудов. Проблемы развития внешнеэкономических связей и привлечения иностранных инвестиций: региональный аспект. Донецк: ДонНУ, 2004. - Ч. ІІ. - С. 674-678.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.