МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ ФОРМУВАННЯ ЛОГІСТИЧНОЇ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ МАЛОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА В МУНІЦИПАЛЬНИХ УТВОРЕННЯХ

І. Антонюк, В. Смиричинський

Анотація


У статті на основі системного підходу до аналізу малого підприємництва в системі муніципальних утворень обґрунтовано необхідність формування та впровадження логіс-тичної стратегії його розвитку, розроблено і запропоновано методику формування логістичної стратегії у досліджуваній сфері.


Повний текст:

PDF

Посилання


Баранівський А. Державна підтримка малого бізнесу: світовий досвід і Україна // Економіка України. - 1993. - № 6.

Жук А. Малий бізнес у світі і в Україні // Економіка України. - 1995. - №7.

Закон України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» // Офіційний вісник України. - 2003. - № 41.

Лошинская Е. Н. Роль государства как субъекта инновационной деятельности в институцииональной системе поддержки малого предпринимательства // Менеджер. - 2005. - № 1.

Регуляторна політика: нові можливості: Методич. посібн. - К.: Інститут конкурентного суспільства, 2004. - 170 с.

Указ Президента України № 779/2005 від 17. 05. 2005 р. «Про лібералізацію підприємницької діяльності та державну підтримку підприємництва».

Указ Президента України № 901/2005 від 1. 06. 2005 р. «Про деякі заходи щодо забезпечення здійснення державної регуляторної політики».

Травянко О. І. Оцінка взаємовпливу органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та малого підприємництва // Менеджер. -2005. - № 3.

Формування і реалізація програм розвитку малого підприємництва. -К.: Державний комітет України з питань регуляторної політики та підприємництва, 2004. - 48 с.


Посилання

  • Поки немає зовнішніх посилань.